Fortrydelsesret

Du har en udvidet fortrydelsesret på 30 dage når du handler på www.maktub.dk

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
For tilpasningsvarer, som skal fremstilles eller tilpasses efter købers individuelle behov, bortfalder fortrydelsesfristen når udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

Hvis du som kunde ønsker at benytte fortrydelsesretten, skal varen senest 30 dage efter modtagelsen være overdraget til enten Maktub (varen afleveret fysisk på vores adresse) eller transportør (Post Danmark/Fragtmand).

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen.

Forbrugeren kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.

En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

Kreditering skal ske inden 14 dage og til samme betalingsmiddel, som købet er foretaget med.

Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du har brugt varen på en måde som forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret sammen med en kopi af faktura eller oplys fakturanummer, og skriv tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten.


Omkostninger til returnering påhviler dig selv som kunde.
Bemærk:Maktub modtager ikke pakker sendt ufranko eller pr. efterkrav.

 

Når vi har modtaget varen og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsesret, tilbagebetales købsprisen indenfor få dage.
Tilbagebetaling sker normalt altid ved bankoverførsel, og Maktub har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. (Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.)
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis du sender fyldestgørende informationer eksempelvis kopi af faktura samt bankkontooplysninger med i pakken.