Persondatapolitik

Personlige oplysninger der registreres på Maktub.dk, bliver på intet tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Maktub.
Vi opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger - kun navn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

For at du kan indgå en købsaftale med os via www.maktub.dk, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse. Disse informationer bruger vi udelukkende til behandling af ordren. Informationerne lagres elektronisk hos Maktub i ukrypteret form, og opbevares i 5 år, hvorefter de slettes. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres også hos Maktub, dog ikke på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Når der indsamles personoplysninger via vores webside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes.

I henhold til Persondatalovens bestemmelser oplyser vi på kundens forespørgsel om registrerede informationer, og deslige slettes disse registreringer på baggrund af evt. indsigelser. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Maktub