Reklamationsret

Når du handler hos Maktub har du 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Maktub indenfor rimelig tid.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal produktet indsendes til os på vores adresse.

 
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt ufranko pr. efterkrav.
Når du returnerer varen, bedes du angive hvori fejlen består samt købstidspunkt (evt. kopi af faktura). Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. For at vi kan tilbagebetale dine forsendelsesomkostninger, skal du medsende den originale postkvittering.
Beløbet tilbagebetaler vi typisk inden for en uge, og altid inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugerloven § 12c.
Tilbagebetalingen sker normalt altid ved bankoverførsel, og Maktub har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.
 
Sikker betaling
Kortbetaling foregår via en sikker forbindelse (https) - det er mere sikkert end at bruge dit kort i en dagligvarebutik :o)
Ingen skjulte gebyrer
Ingen betalingskort gebyr
Ingen håndteringsgebyr
Ingen administrationsgebyr
Hos os betaler du kun for varer og forsendelse
30 dages retur-ret
Du har 30 dages fuld returret når du handler her - det er 16 dage mere end loven foreskriver.
Fast fragt kr. 59,-
Hos os betaler du altid det samme i fragt uanset hvor meget du køber.
Ingen overraskende tillæg når du når til betaling.
Tilbud og nyheder
Er du tilmeldt vores nyhedsbrev får du direkte besked når vi har tilbud og nyheder her i shoppen.
Har du spørgsmål
Skriv eller ring
 
Webshop design
Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardJCBVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside